Organiczny cukier kokosowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Organiczny cukier kokosowy firmy Comptoirs & Compagnie jest produkowany z nektaru kwiatów „drzewa życia”, jak nazywa się go w Azji. Tradycyjnie zbierany przez nacinanie kwiatów sok jest powoli podgrzewany, a następnie przekształcany w naturalnie bezglutenowy cukier bogaty w potas, niezbędny składnik odżywczy, który przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego, prawidłowego funkcjonowania mięśni i utrzymania ciśnienia krwi. normalna.
Wskazanie
Organiczny cukier kokosowy firmy Comptoirs & Compagnie ma indeks glikemiczny 35. Dla porównania indeks glikemiczny miodu wynosi 64, a cukru białego 68. Jest nierafinowany.
Sposób przyjmowania
Wskazane jest, aby zastąpić cukier, syrop z agawy lub naturalne słodziki w gorących napojach, wypiekach, produktach mlecznych i koktajlach.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od ciepła i wilgoci.
Składniki
Organiczny cukier z kwiatów kokosa z Azji (100%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna385 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe94 g
-
Cukry92 g
-
Błonnik pokarmowy1.2 g
-
Białka1.1 g
-
Sól0.24 g
-
Potas760 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.