Nutristévia
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Nutristivia jest trzy razy słodsza od cukru. Odpowiedni dla diabetyków jako element zbilansowanej diety.
Wskazanie
Erytrytol to poliol naturalnie występujący w winie i serze, a także w niektórych owocach i warzywach. Uzyskuje się go w prostym procesie fermentacji. Co występuje naturalnie w liściach rośliny Stevia rebaudiana. Rebaudiozyd ma moc słodzącą około 300 razy większą niż cukier.
Sposób przyjmowania
Zalecany do ciast, nabiału, sałatek owocowych, gorących lub zimnych napojów itp.
Środki ostrożności
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Składniki
Substancje słodzące: (erytrytol, glikozydy stewiolowe; włókna cykorii, proszek bambusowy, naturalne aromaty
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna13 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe92.6 g
-
Cukry0.4 g
-
Błonnik pokarmowy5.4 g
-
Białka0.1 g
-
Sól0.01 g
-
Polioli91.9 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.