Cukier kokosowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Najbardziej odpowiedni, jeśli nie możesz używać cukrów
El más idóneo al no poder usar azúcares
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Cukier kokosowy opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Bio Kokosowy cukier z Alternativa 3 jest wytwarzany z soku z kwiatów palmy kokosowej, które rosną w obfitości w klimacie tropikalnym. Ma słodki smak z nutą karmelu. Zawiera żelazo, cynk, potas, przeciwutleniacze i błonnik pokarmowy.
Wskazanie
Ma niski indeks glikemiczny (35), co pomaga zapobiegać gwałtownemu wzrostowi poziomu cukru we krwi i gwałtownemu spadkowi po spożyciu. Zawiera inulinę, która pomaga opóźnić wchłanianie glukozy.
Sposób przyjmowania
Zaleca się, aby stosować go zgodnie z gustem konsumenta.
Składniki
Cukier kokosowy
Certyfikat
ES-ECO-019-CTTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna383 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe92.08 g
-
Cukry87.53 g
-
Białka2.57 g
-
Sól111.2 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.