Bio Cukier Brzozowy Ksylitol
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Ksylitol, zwany cukrem brzozowym, to naturalny słodzik występujący w różnych owocach i warzywach. Można go również dodawać do różnych przetworów kulinarnych, takich jak desery, napoje, sosy i dressingi.
Sposób przyjmowania
Poleca się stosować jako idealny zamiennik cukru
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości sezamu i glutenu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Ksylitol (cukier brzozowy) (100%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna240 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe99.8 g
-
Cukry0.2 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białkag
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.