Miód z Gór Wysokich
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
Bardzo dobry smak i dobra cena
Muy buen gusto y a buen precio
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Miód z Gór Wysokich opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Miód wysokogórski z Murii to doskonałej jakości słodzik, pochodzący z nektaru kwiatów. Dobrze komponuje się bezpośrednio z pieczywem, białym lub ciemnym, do średnio dojrzałych serów, smażonych warzyw i grzybów, sosów sałatkowych oraz zimnych sałatek warzywnych i makaronowych.
Wskazanie
Miód wysokogórski to miód zbierany przez pszczoły na terenach, gdzie dominują kwiaty górskie, na wysokościach powyżej 1000 m n.p.m. z przewagą dzikich kwiatów. Miód wysokogórski ma mniej lub bardziej ciemnobursztynową barwę. Aromat miodu górskiego jest intensywny i trwały (podobny do jesiennego lasu) i ma wyrazisty smak.
Miód ma cechy rozpoznawane i wykorzystywane przez odległych ludzi. Oprócz tego, że jest słodzikiem, miód ma dobroczynne właściwości.
Sposób przyjmowania
Zalecany do stosowania samodzielnie lub rozpuszczony w gorących lub zimnych napojach oraz jako składnik przy przygotowywaniu wszelkiego rodzaju sosów, naczyń kuchennych, kosmetyków oraz preparatów spożywczych do pielęgnacji ludzi i zwierząt.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Miód Wysokogórski. Pochodzenie Hiszpania.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna323 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe80.5 g
-
Cukry64.5 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka0.3 g
-
Sól0.05 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.