Miód Manuka UMF 10+
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Ten miód jest pyszny, wart swojej ceny
está riquisima esta miel, vale lo que cuesta
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Miód Manuka UMF 10+ opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Istnieją różne odmiany miodów, a wszystkie powstają ze zbierania pyłku przez pszczoły. Niektóre mają właściwości lecznicze na trawienie, inne zwiększają obronę, a miód Manuka , oprócz tych korzyści, jest antybakteryjny ze względu na zawarty w nim naturalny nadtlenek wodoru. Wytwarzany jest poprzez zebranie nektaru Leptospermum scoparium z Nowej Zelandii.
O słodkim posmaku dzikich kwiatów.
Numer UMF (Unique Manuka Factor) to standardowa forma produktu, która służy do pomiaru siły działania przeciwko bakteriom. UMF 10+ to poziom podtrzymujący, wskazany w celu poprawy witalności i odporności .
Wskazanie
Sposób przyjmowania
Przyjmuj jak każdy miód, można go również nakładać zewnętrznie na skórę.
Środki ostrożności
Nadtlenek znika wraz ze słońcem, światłem i ciepłem, dlatego musisz trzymać te miody w ciemnych i chłodnych miejscach, aby zachować wszystkie ich właściwości.
Składniki
100% miód manuka Nouvelle Zelande
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna328 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe82 g
-
Cukry73 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białkag
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.