miód lawendowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Miód lawendowy Muria to słodzik o jasnej lub bardzo jasnej bursztynowej barwie i charakterystycznym lawendowym aromacie, bardzo intensywnym i bardzo trwałym, który nasila się w zanosowo. Świetnie komponuje się z naparami, owocami morza, anchois oraz bezpośrednio do białego pieczywa.
Wskazanie
Miód lawendowy to miód zbierany przez pszczoły na polach, na których dominuje kwiat lawendy (Lavandula sp.). Miód lawendowy ma jasnobursztynową barwę oraz intensywny i charakterystyczny aromat, przypominający kwiat lawendy.
Sposób przyjmowania
Poleca się spożywać samodzielnie lub rozpuszczać w napojach, gorących i zimnych, a także jako składnik do sporządzania wszelkiego rodzaju sosów, dań kuchennych, kosmetyków i preparatów spożywczych przeznaczonych do pielęgnacji ludzi i zwierząt.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Miód lawendowy (100%).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.