Substytut cukru dla herbatników
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
To nowoczesna formuła niskokalorycznych węglowodanów i intensywnych słodzików, która zastępuje cukier w 100% swojej wagi
Wskazanie
Substytut cukru dla herbatników. Zastąp cukier „wagą na wagę” w dowolnym przepisie, bez konieczności modyfikowania pozostałych składników i dostarczając tylko 2 kalorie zamiast 4 kalorii cukru
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować w celu zastąpienia cukru we wszelkiego rodzaju ciastach olejami i tłuszczami roślinnymi: sojowymi, słonecznikowymi, oliwkowymi itp., pozostawiając tę samą słodycz i konsystencję co cukier
Składniki
Substancje wypełniające: maltitol, izomaltol, laktitol, maltodekstryna ziemniaczana, błonnik roślinny, substancje słodzące: acesulfam-k, neohesprydyna
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna240 kcal
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe94 %
-
Błonnik pokarmowy1 %
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.