Organiczny cukier z soku z palmy kwiatowej
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Cukier soków palmowych Ecoidees Thnot Bio pochodzi z wielowiekowej tradycji. Termin Thnot jest używany w Kambodży do oznaczenia różnych lokalnych palm, tradycyjnie używanych do produkcji cukru, alkoholu i octu. Dłoń Thnot jest uważana za symbol, patrz dusza Kambodży. Cukrowy cukier ma bogaty smak, z dominacją karmelu i miodu. To cukier wszędzie!
Wskazanie
Aby to zrobić, kombajn musi wspiąć się na szczyt palmy kokosowej, naciąć kwiat i umieścić bambusowy pojemnik, w którym sok będzie płynął powoli. Powinno to odbywać się dwa razy dziennie, ze zbiorami soku rano i jednym późnym popołudniem. Po ugotowaniu w kotle na piecach drzewnych (głównie stosuje się suszone liście palmowe) melasa jest długo kruszona kokosem i naturalnie krystalizuje. Tak powstały sproszkowany cukier przesiewa się, a następnie przesyła do jednostki pakującej naszego dostawcy, gdzie sprawdza się jego jakość i przeprowadza się pakowanie.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie do musli, naparów, jogurtów, sałatek owocowych itp.
Składniki
cukier palmowy, sok z kwiatów palmy Thnot.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.