Organiczny cukier trzcinowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
ECOSANA Bio Whole Cane Sugar to autentyczny „brązowy cukier”.
Uzyskuje się go przez krystalizację surowego i nierafinowanego soku z trzciny cukrowej z upraw ekologicznych, stosując metody przyjazne dla środowiska.
Jest idealny jako środek słodzący do jogurtów, koktajli lub do osłodzenia słodyczy, nadając im ten charakterystyczny karmelowy kolor.
Pochodzenie: Rolnictwo spoza UE (Indie)
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi, orzechów i sezamu
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Cukier trzcinowy
Certyfikat
ES-ECO-016-CL
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna375 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe98.5 g
-
Cukry98.5 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.