Cukier trzcinowy
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Całkowity cukier trzcinowy Priméal jest uzyskiwany z nierafinowanego suszonego soku trzcinowego.
Wskazanie
Dozowany bardziej umiarkowanie niż cukier blond, cały cukier przyjemnie pachnie nabiałami i deserami. Jego ziarnista i sucha konsystencja sprzyja stosowaniu do pieczenia, ale zawsze w małych ilościach, ponieważ nadaje ciemnemu wyglądowi preparaty ze względu na bardzo brązowy kolor.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości alergenów. Skonsultuj się z nami
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła
Składniki
Cukier trzcinowy
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna385 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe95.1 g
-
Cukry88.4 g
-
Błonnik pokarmowy0.7 g
-
Białka0.8 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.