Brązowy cukier trzcinowy w całości
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Produkt spożywczy otrzymywany w procesie odparowania soków z trzciny cukrowej. Charakterystyczny słodki smak i zapach karmelizowany. Samozamykający się doypack dla wygodnego użytkowania.
Sposób przyjmowania
Zaleca się dosłodzić każdy napój, deser, jogurt, ciasto itp.
Warunki przechowywania
Przechowuj go w suchym miejscu i odizolowanym od zapachów i wilgoci, aby zachować jego konsystencję i smak. Niepsujący się produkt
Składniki
Cukier trzcinowy brązowy cały *.
(*) z rolnictwa ekologicznego.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna385 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe98 g
-
Cukry97 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.