Bio cukier kokosowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Co to jest cukier kokosowy?
Organiczny cukier kokosowy to pyszna i zdrowa alternatywa dla cukru.
Cukier kokosowy jest wytwarzany przez gotowanie soku z kwiatu orzecha kokosowego, aż stanie się karmelem, który następnie jest suszony na powietrzu i zamieniany w cukier. Cukier jest następnie filtrowany przez siatkę, aby utworzyć drobny granulat. Dzięki bogatemu karmelowemu smakowi idealnie nadaje się jako składnik deserów lub do słodzenia gorących napojów, wypieków i nie tylko.
Jakie są zalety cukru kokosowego?
- Odpowiedni dla diabetyków (bez nadużywania jego spożycia)
- Niski poziom glikemii, który kontroluje poziom cukru we krwi
- Wspomaga wzrost kości dzięki zawartości fosforu i wapnia
- Wspomaga wzrost mięśni dzięki zawartemu w nim potasowi
- Utrzymuje układ nerwowy w spokojnym stanie
- Zmniejsza nadciśnienie
- Wspomaga przepływ krwi
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości: sezamu, orzechów, soi, mleka i ich pochodnych.
Składniki
Cukier kokosowy *.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna590 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe96.6 g
-
Cukry95.2 g
-
Białka1.7 g
-
Sól0.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.