Truflowane ziarna kakaowe
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
Opis
Truflowe ziarna kakaowe Forlive z Ekwadoru to pyszne przysmaki oblane gorzką czekoladą i gorzkim kakao w proszku.
Tworzone z surowca kakaowego są również naturalnym źródłem niezbędnych mineralnych przeciwutleniaczy, takich jak magnez, żelazo, cynk, miedź i mangan.
Wskazanie
Te ziarna kakaowe zawierają certyfikowane kakao o wysokiej zawartości flawanoli, które gwarantują wielorakie pozytywne skutki dla zdrowia człowieka. W rzeczywistości są silnymi przeciwutleniaczami, pomagają obniżyć poziom LDL we krwi, poprawiają nastrój, zwiększają funkcje poznawcze i dają poczucie sytości.
Składniki
Ciemna czekolada minimum 60% kakao (miazga kakaowa; cukier; masło kakaowe; emulgacja: lecytyna sojowa), prażone ziarna kakaowe (30%), kakao w proszku, naturalny ekstrakt waniliowy Bourbon.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna550 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy39.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe24.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe34.3 g
-
Cukry28.3 g
-
Błonnik pokarmowy7.8 g
-
Białka11.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.