Smakosz - pralina z orzechów laskowych z brązowym cukrem trzcinowym
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Produkt w odpowiednich warunkach, choć powinien być produkowany w Portugalii
Produto em condições adequadas, embora devesse ser produzido em Portugal
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Smakosz - pralina z orzechów laskowych z brązowym cukrem trzcinowym opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Le Gourmandise - pralina z orzechów laskowych z brązowym cukrem trzcinowym od Jean Hervé to pyszna pralina z włoskich orzechów laskowych, prażona na ogniu i brązowym cukrze trzcinowym.
Sposób przyjmowania
Zalecane jako dodatek do deserów.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości sezamu, orzeszków ziemnych, orzechów, mleka i soi.
Składniki
Orzechy laskowe * z Włoch (50%), Organiczny brązowy cukier trzcinowy z Brazylii (50%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna569 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy36.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe48.8 g
-
Cukry41.2 g
-
Błonnik pokarmowy4.4 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.