Pasta migdałowa z kakao
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bez parabenów Nie zawiera parabenów
-
Bez silikonu Nie zawiera silikonu
-
Wolny od fenoksyetanolu Nie zawiera fenoksyetanolu
-
Nie badane na zwierzętach Żaden ze składników produktu lub produktu końcowego nie był testowany na zwierzętach
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Nie zawiera produktów petrochemicznych Nie zawiera pochodnych petrochemicznych
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Pasta Migdałowa Kakaowa Jean Hervé to pyszna pasta migdałowa z 36% migdałów i nietłuszczonego kakao. Jest dobrym składnikiem odżywczym dla dzieci, sportowców, dzięki migdałowi bogatemu w nienasycone kwasy tłuszczowe. Wszyscy miłośnicy jedzenia stopią się.
Wskazanie
Jest również dobrym składnikiem odżywczym dla dzieci, sportowców, dzięki migdałom bogatym w nienasycone kwasy tłuszczowe. Wszyscy miłośnicy jedzenia stopią się.
Sposób przyjmowania
Wskazane jest, aby smakować lub stosować w ciastach, foremkach, czekoladkach ...
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości sezamu, orzeszków ziemnych, orzechów, mleka, soi, żyta i orkiszu.
Składniki
Organiczne włoskie migdały, Organiczny brazylijski cukier trzcinowy, Organiczne kakao Dominikany (6%), Organiczny rektyfikowany sok winogronowy z Francji i / lub Europy, Nierafinowana sól morska z Portugalii.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna408 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy18.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe50.3 g
-
Cukry49.4 g
-
Błonnik pokarmowy2.4 g
-
Sól0.05 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.