Pasta migdałowa z kandyzowaną skórką pomarańczową
50 g
Pasta migdałowa Jean Herve ze skórki pomarańczowej jest pyszną pastą migdałową z 36% migdałów i kandyzowaną skórką pomarańczową, wyprodukowana przez francuskiego cukiernika.
Zobacz opis
108,96 zł
Msrp Price
131,18 zł
Już wkrótce w ofercie
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Pasta migdałowa Jean Herve ze skórki pomarańczowej jest pyszną pastą migdałową z 36% migdałów i kandyzowaną skórką pomarańczową, wyprodukowana przez francuskiego cukiernika.
Wskazanie
Jest również dobrym składnikiem odżywczym dla dzieci, sportowców, dzięki migdałom bogatym w nienasycone kwasy tłuszczowe.
SKU: LP-0069419
B7WOPKER3D1
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna431 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy18.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe54.9 g
-
Cukry53.9 g
-
Błonnik pokarmowy2.6 g
-
Sól0.05 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.