Wegański ciock - pasta kakaowo-orzechowa
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez oleju palmowego Nie zawiera oleju z owoców palmy
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
The Vegan Ciock - Cocoa and Hazelnut Spreadable Cream firmy Probios to krem na bazie kakao i czekolady.
Wskazanie
Krem wyprodukowany z najlepszych włoskich orzechów laskowych, bez oleju palmowego, gwarantowany bezglutenowy.
Sposób przyjmowania
Zalecany do przygotowania ciast i deserów.
Składniki
cukier trzcinowy, olej słonecznikowy, kakao niskotłuszczowe, pasta z orzechów laskowych, mąka ryżowa, masło kakaowe, lecytyna słonecznikowa
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna570 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy39 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe45 g
-
Cukry40 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka9 g
-
Sól0.02 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.