Kompot z rabarbaru
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Kompot z rabarbarem Coteaux Nantais ma rozpływającą się i pyszną konsystencję dzięki powolnemu duszeniu w garnku z odpowiednią ilością cukru trzcinowego. Pikantny miąższ rabarbaru zaskakuje i pobudza kubki smakowe. To uszczęśliwia entuzjastów.
Wskazanie
Marka Côteaux Nantais oferuje soki ekologiczne, nektary, soki musujące, cydry, octy, przeciery, kompoty itp ... Produkuje i sprzedaje produkty ekologiczne lub demeter. Biodynamiką zajmuje się od lat 90. Ta metoda rolnictwa szanuje życie, przyrodę i naturalne cykle.
Sposób przyjmowania
Wskazane jest, aby spożywać je jako takie lub jako pastę do smarowania.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Składniki
Rabarbar (76%), cukier trzcinowy (24%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna128 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe31.3 g
-
Białka0.6 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.