Wegańska czekolada 80% z Bio erytrytolem
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
Opis
80% czekolada kakaowa z bio wegańskim erytrytolem od Solnatural to preparat, który składa się z temperowanej czekolady i wygodnie schłodzonej w formie. Czekolada o intensywnym smaku bez dodatku cukrów.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać zgodnie z gustem konsumenta.
Składniki
Pasta Kakaowa*, Erytrytol* (19,5%), Masło Kakaowe*, Lecytyna Słonecznikowa*, Sól Himalajska, Wanilia Burbon*. Kakao* minimum 80%.
(*) Z rolnictwa ekologicznego
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna574 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy47 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe30 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe30 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka8.5 g
-
Sól0.12 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.