Tabletka z ciemną czekoladą z solą morską
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Smak jest dobry, ale konsystencja nie jest zbyt dobra, ponieważ nie rozpływa się dobrze w ustach.
O sabor é bom, mas a textura não é óptima, pois não derrete bem na boca.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Mógłbym zjeść dwie lub trzy tabletki nie zdając sobie z tego sprawy, sól sprawia, że ta czekolada jest prawie uzależniająca, naprawdę bogata
Podría comer dos o tres tabletas sin darme cuenta, la sal hace que este chocolate sea casi adictivo, realmente rico
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Dlaczego już tego spróbowałem?
Por qué ya lo habia probado
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Trochę drogi produkt, chociaż dobrze smakuje.
producto un poco caro, aunque de buen sabor
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Dobra ciemna czekolada i odrobina soli nadaje jej bardzo interesujący smak.
Un buen chocolate negro y con el toque de sal que le da un sabor muy interesante.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Tabletka z ciemną czekoladą z solą morską opinii
Based in 6 reviews
-
5 stars4
-
4 stars1
-
3 stars1
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Czekolada gorzka z solą morską łosia nero to czekolada o intensywnym smaku z lekkim aromatem soli, zapewniająca zrównoważony i wyrafinowany smak. Po upieczeniu fasolę opanowuje były szwajcarski dom mody Chocolat Stella, członek Alce Nero.
Wskazanie
Nasza czekolada pozwala lepiej docenić smak wybranego kakao z domieszką soli morskiej.
Sposób przyjmowania
Polecany do gustu konsumenta
Środki ostrożności
Może zawierać: mleko, orzechy laskowe i migdały.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym (16–18 °), suchym i pozbawionym zapachu miejscu.
Składniki
Cukier trzcinowy (28%), sól morska (0,4%), kakao, wanilia, pasta kakaowa, trzcina cukrowa, masło kakaowe.
Certyfikat
IT-BIO-009 Rolnictwo w UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna581 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy45 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe28 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe33 g
-
Cukry28 g
-
Błonnik pokarmowy10 g
-
Białka8 g
-
Sól0.42 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.