Organiczna himalajska różowa sól czekoladowa
Wartości produktów
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Nie próbowałem tego wcześniej i podoba mi się. Powtórzę
No lo había probado antes y me gusta. Repetiré
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Organiczna himalajska różowa sól czekoladowa opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Organiczna czekolada Altereco z różową solą himalajską jest idealna dla miłośników słodyczy i słonych smaków. Sól himalajska pochodzi z suszenia starożytnych mórz. Ceniony za delikatny smak, kojarzony jest z kakao z Ekwadoru.
Sposób przyjmowania
Zaleca się smakować jako przekąska lub stosować w cukiernictwie.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów i soi.
Warunki przechowywania
Zachowaj dans un endroit frais (16-18°C) i ust.
Składniki
Ekologiczna pasta kakaowa (Ekwador), Ekologiczny cukier trzcinowy, Ekologiczne masło kakaowe, Różowa sól himalajska (0,5%) Ekologiczne ziarna wanilii. Kakao: minimum 60%.
Certyfikat
FR-BIO-001Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna568 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy39 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe24 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe45 g
-
Cukry39 g
-
Błonnik pokarmowy8 g
-
Białka5.2 g
-
Sól0.44 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.