Organiczna ciemna czekolada kandyzowana pomarańcza peru-haití
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Jasna kandyzowana skórka pomarańczowa wokół orzechów kokosowych z Peru i Haiti. Czekolada wyprodukowana we włoskich Alpach.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać zgodnie z gustem konsumenta.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, sezamu i glutenu.
Składniki
Pasta kakaowa * z Peru i Haiti (50,6%), cukier trzcinowy *, kandyzowana skórka pomarańczowa * (8%) (cukier *, syrop glukozowo-fruktozowy *, skórka pomarańczowa *), masło kakaowe * , emulgator: lecytyna sojowa (bez GMO) *, olejek pomarańczowy *. (Kakao: minimum 59% w czekoladzie).
(*) z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
IT-BIO-014
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna515 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy33 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe19 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe48 g
-
Cukry42 g
-
Błonnik pokarmowy7.8 g
-
Białka7.3 g
-
Sól0.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.