Gianduja Nikaragua z ciemnej czekolady organicznej
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Giandujia to włoska tradycja z Piemontu. Cała kremowość receptury opiera się na prażonych noisttes, następnie drobno zmielonych na pastę, która rozpływa się w środku czekolady. 20% orzechów laskowych związanych z gorzką czekoladą nadaje temu batonowi smak i słodycz.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać zgodnie z gustem konsumenta.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości innych orzechów i mleka.
Składniki
Cukier trzcinowy *, miazga kakaowa * z Nikaragui (32%), przecier z orzechów laskowych * (20%), masło kakaowe *, emulgator: lecytyna sojowa (bez GMO) *, ekstrakt waniliowy *. (Kakao: minimum 41% w czekoladzie).
(*) z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
IT-BIO-014
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna575 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy41 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe17 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe42 g
-
Cukry37 g
-
Błonnik pokarmowy4.7 g
-
Białka8 g
-
Sól0.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.