Gianduia Gorzka Czekolada z Ziarnami
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Gianduia Dark Chocolate with Raw Cacao Nibs to organiczny, bezglutenowy i wegański baton z ciemnej czekolady wzbogacony całym włoskim smakiem orzechów laskowych w celu stworzenia gianduia. Wyjątkowy smak gwarantuje obróbka produktu w temperaturze poniżej 45º.
Składniki
Nieprażona pasta z ziaren kakaowych Criollo *, pasta z nieprażonych orzechów laskowych Tonda Gentile Romana * (26%), skoncentrowany sok z kwiatów kokosa *, posiekane ORZECHY LASKOWE * (9%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna605 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy45.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe15.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe33.2 g
-
Cukry20.5 g
-
Błonnik pokarmowy9 g
-
Białka11.2 g
-
Sól0 g
-
Magnezz159 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.