Czekoladowa przekąska pralinowa Roszpunka
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Przekąska z mlecznej czekolady nadziewana praliną z orzechów laskowych. Z cukrem trzcinowym i prawdziwą wanilią Bourbon. Wyprodukowane zgodnie ze szwajcarską tradycją ze składników pochodzących z upraw ekologicznych i sprawiedliwego handlu (Hand and Hand). Intensywne konszowanie rozwija bogactwo aromatów kakao i jego delikatną konsystencję.
Sposób przyjmowania
Aby cieszyć się doskonałą czekoladą we właściwym czasie.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła.
Składniki
Czekolada mleczna 50%: cukier trzcinowy**, MLEKO pełne w proszku 27%, masło kakaowe**, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa, wanilia Bourbon. Nadzienie 50%: cukier trzcinowy**, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH 35%, tłuszcz kakaowy**, pełne MLEKO w proszku, miazga kakaowa**, emulgator: lecytyna słonecznikowa. Kakao: minimum 37% w mlecznej czekoladzie 100% z upraw ekologicznych **Fair trade - HAND in HAND.
Certyfikat
IT-BIO-014
Rolnictwo UE / spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna572 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy39 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe17.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe45.8 g
-
Cukry44.1 g
-
Błonnik pokarmowy2.8 g
-
Białkag
-
Sól0.75 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.