Czekolada Peru 81% Eco bez dodatku cukru i bez substancji słodzących
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Nie zawiera substancji słodzących Nie zawiera dodatków słodzących
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
100% bez plastiku Opakowanie przyjazne dla środowiska bez plastiku
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Czekolada Peru 81% Eco bez dodatku cukru i bez substancji słodzących opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ekologiczna gorzka czekolada w tabletkach 81% kakao (Peru) z regionu Alto Piura. Specjał z wysoką zawartością kakao, bez dodatku cukru i bez substancji słodzących.
Wskazanie
Ekologiczna czekolada z delikatnego kakao odmiany Criollo.
Blanxart tworzy czekoladki wyłącznie z kakao pochodzącego z jednego źródła, aby podkreślić wyjątkowość każdej receptury. Postępując zgodnie z procesem Bean to batonik, Blanxart kontroluje cały proces: od selekcji kakao na małych plantacjach, przez tradycyjne prażenie na małym ogniu w naszych obiektach, po pakowanie tabliczki czekolady.
Sposób przyjmowania
Aby w pełni wykorzystać osobowość tego tabletu, zaleca się następującą kolejność twarzy: Zwróć uwagę na jego kolor i jasność. Powąchaj i wykryj pierwsze niuanse. Otwórz go i usłysz czysty trzask. Spróbuj i zidentyfikuj w pełni aromaty
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka i soi.
Warunki przechowywania
Zaleca się przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, w temperaturze od 15 do 18ºC. Biorąc pod uwagę właściwości produktu, w miarę możliwości należy unikać lodówki. Ciemna czekolada ma okres przydatności do spożycia 2 lata od momentu wyprodukowania.
Składniki
Kakao*, Błonnik roślinny* (agawa) (19%), Masło kakaowe*, Kakao w proszku*. Kakao: minimum 81%.
(*) Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna553 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy46.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe28.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe8.2 g
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka10.2 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.