Czekolada bez cukru
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Świetny produkt do przygotowania deserów na diecie ketogenicznej
Super produit pour faire des desserts dans une alimentation cétogène
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Bardzo dobrze nadaje się zarówno do rozpuszczenia, jak i jedzenia w kawałkach. kocham to
Está muy bueno, tanto para fundir como para comer en trozos. Me gustó mucho
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Czekolada bez cukru opinii
Based in 10 reviews
-
5 stars10
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Gorzka czekolada do rozpuszczenia ze słodzikiem. Topiona czekolada to produkt nadający się do obróbki w wysokiej temperaturze i może być stosowany do wszelkiego rodzaju deserów.
Sposób przyjmowania
Aby stopić czekoladę: mikrofalówka: posiekaj czekoladę, włóż do zakrytego pojemnika i podgrzewaj przez 2 minuty przy 700 w. Mieszaj, aż uzyskasz jednorodną pastę. Bain-marie: posiekaj czekoladę w rondlu z 2-3 łyżkami wody i podgrzewaj w bemarowym sklepie w temperaturze pokojowej, w chłodnym, suchym miejscuŚrodki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości mleka, soi, orzechów, sezamu.
Składniki
Słodzik (maltitol), miazga kakaowa, masło kakaowe, inulina, odtłuszczony proszek kakaowy, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat waniliowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna472 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy34 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe21 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe49 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy9 g
-
Białka6 g
-
Sól0.08 g
-
Polioli45 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.