Ciemne 70% kakao - Fleur de sel
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Dark 70% Kaoka Fleur de sel pozwala odkryć na nowo chrupnięcie fleur de sel związane z intensywnością naszej 70% czystej czekolady kakaowej od Santo Domingo. Nieodparte małżeństwo!
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzechów, glutenu i mleka.
Warunki przechowywania
Przechowywać w sklepie z dala od wilgoci i ciepła, między 15 a 18 ° C.
Składniki
Fleur De Sel (0,5%), ekstrakt waniliowy, masło kakaowe, cukier trzcinowy blond, pasta kakaowa Dominikana.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna572 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy42 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe26 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe35 g
-
Cukry31 g
-
Błonnik pokarmowy10.5 g
-
Białka8.2 g
-
Sól0.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.