Ciemna czekolada do deserów organicznych
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ekologiczna gorzka czekolada do deserów Altereco to 50% gorzka czekolada do deserów z Alto Huayabamba, która pozwala ustąpić miejsca słodyczy i obżarstwu. Jego intensywne i owocowe nuty z łatwością wzbogacą Twoje przepisy.
Sposób przyjmowania
Zalecany do stosowania w wypiekach.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów i soi.
Warunki przechowywania
Zachowaj dans un endroit frais (16-18°C) i ust.
Składniki
Bio cukier trzcinowy, Bio pasta kakaowa (Peru), Bio masło kakaowe, Bio ziarno wanilii. Kakao: minimum 50%.
Certyfikat
FR-BIO-001Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna557 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy35 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe21 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe54 g
-
Cukry49 g
-
Błonnik pokarmowy5.6 g
-
Białka3.7 g
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.