Ciemna czekolada 95% zero
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
Ciemna czekolada 95% zero opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Wiadomo, że ciemna czekolada jest bogata w przeciwutleniacze, takie jak witaminy A, C i E. Jest również bogata w błonnik pokarmowy, co oznacza, że jest świetna dla układu trawiennego.
Wskazanie
Ponieważ ta czekolada jest wytwarzana bez cukru, użyto wysokiej jakości kakao z najlepszych ekologicznych drzew kakaowych. Ekologiczne kakao jest o wiele zdrowsze i lepiej smakuje. Rozsądnie jest kupować organiczne surowe kakao z dobrze znanej farmy, ponieważ istnieje znacznie mniejsze ryzyko zanieczyszczeń i innych szkodliwych związków w ziarnie kakaowca niż w przypadku jego przetwarzania.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywanie według gustu konsumenta.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości: mleka, soi, orzechów, sezamu i soi.
Składniki
Masa kakaowa, Masło kakaowe, Słodzik (maltitol), Odtłuszczone kakao w proszku. Zawiera naturalnie występujące cukry. Kakao 95% minimum.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna618 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy56 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe35 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe12 g
-
Cukry1 g
-
Błonnik pokarmowy12.4 g
-
Białka12.3 g
-
Sól0.09 g
-
Polioli5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.