Chrupiąca czekolada z wiórkami orzechowymi i mlekiem
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Chrupiąca czekolada z wiórkami orzechowymi i mlekiem opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Pasta jest wynikiem połączenia orzecha laskowego i kakao. Stosowane jest nieodtłuszczone kakao, które ma mocniejszy aromat i mniejszą konsystencję niż odtłuszczone, dzięki czemu zachowuje swoje właściwości odżywcze.
Wskazanie
Tej chrupiącej wersji po prostu nie można się oprzeć.
Sposób przyjmowania
Polecany do stosowania na kromkach chleba lub w wypiekach, szczególnie pyszny na naleśnikach lub gorących gofrach.
Składniki
orzechy laskowe z Włoch* (35%), brązowy cukier trzcinowy z Brazylii*, pełne mleko w proszku z Francji*, nieuwodorniony olej palmowy z Kolumbii*, nieodtłuszczone kakao z Dominikany* (7%), olej słonecznikowy z Francji *, Olej z orzecha włoskiego z Francji*, Naturalny ekstrakt z wanilii z Madagaskaru*, Nierafinowana sól morska z Portugalii.
(*) Wyprodukowano z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna592 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy43.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe12 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe36.2 g
-
Cukry30.5 g
-
Błonnik pokarmowy5.2 g
-
Białka11.8 g
-
Sól0.17 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.