Bio Gorzka Czekolada z Chile
Wartości produktów
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Uwielbiam czekoladę z pikantami, tak jest.
Me encanta el xocolate con picants, està en su punto.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo bogata i zdrowa w swoich odmianach i uczciwym handlu
Muy rico y sano en sus variedades y comercio justo
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Bio Gorzka Czekolada z Chile opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars1
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Gorzka czekolada Altereco Bio z Chile jest idealna, aby rozweselić podniebienie: pikantność chili łączy się z pyszną, wysokiej jakości ciemną czekoladą z Ekwadoru. Daj się skusić intensywności tej mieszanki.
Sposób przyjmowania
Zaleca się smakować jako przekąska lub stosować w cukiernictwie.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów i soi.
Warunki przechowywania
Zachowaj dans un endroit frais (16-18°C) i ust.
Składniki
Ekologiczna pasta kakaowa (Ekwador), Ekologiczny cukier trzcinowy, Ekologiczne masło kakaowe, Ekologiczny naturalny aromat pieprzowy, Ekologiczne ziarna wanilii. Kakao: minimum 60%.
Certyfikat
FR-BIO-001Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna568 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy39 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe24 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe45 g
-
Cukry39 g
-
Błonnik pokarmowy8 g
-
Białka5.2 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.