44% mleczna czekolada z karmelem i różową solą od Maras
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ekologiczna mleczna czekolada z chrupiącym karmelem i solą Inca de maras.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości Zbóż z glutenem i pochodnymi, Mleka, laktozy i pochodnych oraz Orzechów i pochodnych.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu (15-18°C).
Składniki
Cukier z kwiatu kokosa* 31%, miazga kakaowa*º, masło kakaowe*º, pełne mleko w proszku*, chrupiący karmel* 10% (cukier trzcinowy*, syrop glukozowo-kukurydziany*, masło skoncentrowane*, sól morska), śmietanka w proszku*, Sól Inków z Maras 0,5%, ekstrakt z wanilii bourbon*. Kakao: minimum 44%, składniki mleczne: 18%.
*z upraw ekologicznych ºRainforest Alliance Certified.
Certyfikat
DE-ÖKO-013
Rolnictwo UE/spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna558 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy37.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe23.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe46 g
-
Cukry40.2 g
-
Białka6.6 g
-
Sól0.75 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.