Cukierki Mgo 100+ 30% imbir & izomalt
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Manuka New Zealand mgo 100+ 30% imbirowo-izomaltowe cukierki to specjalne cukierki wykonane z miodu Manuka i słodzone izomaltem. Dodatek imbiru wzmacnia gardło i układ odpornościowy.
Wskazanie
Manuka Nowa Zelandia opracowała unikalną, wysokiej jakości recepturę opartą na izomalcie i miodzie manuka MGO 100+. Do tych słodyczy Manuka Nowa Zelandia używa 30% surowego miodu Manuka z pojedynczych kwiatów MGO 100+, najwyższego procentu miodu Manuka w słodyczy, zwykle zawierającego zaledwie 8%.
Izomalt to wyjątkowy zamiennik cukru. Przyjemnie słodki, łagodny dla zębów, niskokaloryczny i o bardzo niskim indeksie glikemicznym. Dzięki swojej przyjemnej słodyczy Isomalt wzmacnia subtelne i szlachetne smaki, takie jak miód Manuka. Jego czysty smak nigdy nie nakłada się na smaki, ale uwalnia swój pełny potencjał.
Sposób przyjmowania
Zaleca się do smaku według gustu konsumenta.
Środki ostrożności
Nie nadaje się dla dzieci poniżej 3 lat.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Jednokwiatowy miód Manuka z Nowej Zelandii MGO 100+ (30%), Imbir (0,5%), Izomalt (69,5%).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.