La Barraca
proszek do pieczenia
6,95 zł Msrp Price 8,20 zł
Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

proszek do pieczenia

4 saszetki
-15%
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Proszek do pieczenia La Barraca to bezwonny proszek o barwie białej lub kremowej i kwaśnym smaku. Stosowany jest jako środek spulchniający ciasta mączne, panierki i biszkopt do tortilli. Stosowany jest również do biszkoptów, babeczek, tart, placków, ciast, ciast empanada, churros i ogólnie ciast.
Zobacz opis
6,95 zł Msrp Price 8,20 zł
W magazynie
Kup to dzisiaj i odbierz to od
Nie możemy potwierdzić terminu dostawy. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Bezglutenowy
    Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg

Opis

Pytania i odpowiedzi (0)

Opis

Proszek do pieczenia La Barraca to bezwonny proszek o barwie białej lub kremowej i kwaśnym smaku. Stosowany jest jako środek spulchniający ciasta mączne, panierki i biszkopt do tortilli. Stosowany jest również do biszkoptów, babeczek, tart, placków, ciast, ciast empanada, churros i ogólnie ciast.

Sposób przyjmowania

  • Informacje ogólne o ciastach: Na każde 400 g mąki dodać 16 g (1 saszetka) drożdży.
  • Biszkopty, ciasta i babeczki: Na każde 250 g mąki dodać 8 g (1/2 koperty) drożdży.
  • Placuszki: Na każde 300 g mąki dodać 8 g (1/2 saszetki) drożdży.
  • Ciasta na empanady i churros: Na każde 500g mąki dodać 16g (1 saszetka) drożdży.
  • Ramię cygańskie: Na każde 200g mąki dodać 8g (1/2 saszetki) drożdży.
  • Omlety: Na każde 3 jajka dodać 8 g (1/2 saszetki) drożdży.
  • Panierowane: Na każde 250 g mąki dodać 8 g (1/2 saszetki) drożdży.

Podane dawki mają charakter orientacyjny i mogą się różnić w zależności od przepisu.

Warunki przechowywania

Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, chronionym przed światłem. Przy odpowiednich warunkach przechowywania i konserwacji trwałość: 3 lata.

Składniki

Substancje spulchniające: Glukonodeltalakton E-575 i wodorowęglan sodu E-500ii, mąka kukurydziana i korektor kwasowości: Winian monopotasowy E-336i.

SKU: LP-0201894
OR5BWV0T

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    250 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe
    g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    21 g
  • Cukry
    g
  • Błonnik pokarmowy
    g
  • Białka
    g
  • Sól
    16.5 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.