Kataloński krem bezglutenowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Bezglutenowy Krem Kataloński Brullet to preparat do przygotowania smacznego kremu katalońskiego. Każda koperta preparatu przeznaczona jest na 4 lub 5 kremów. Nadaje się do celiakii i jest idealny dla całej rodziny.
Sposób przyjmowania
Zaleca się użycie 1/2 litra mleka na kopertę i oddzielenie od niej 1/2 litra 2 łyżek stołowych, aby zawartość koperty rozpuścić na zimno i mieszać do uzyskania drobnoziarnistej mieszanki. Resztę mleka zagotować z 2 płaskimi łyżkami cukru (do smaku). Gdy się zagotuje, zdejmij z ognia, wymieszaj mleko z owsianką i mieszaj, aż będzie bardzo dobrze wymieszane. Wlać do kilku zapiekanek lub talerzy i ostudzić.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Cukier rafinowany, skrobia kukurydziana, karageny, sztuczne aromaty, barwniki E-102 i E-110.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.