Bezglutenowe muffinki czekoladowe Bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Bio babeczki czekoladowe bezglutenowe na słodko-czekoladowy początek dnia wyśmienitymi babeczkami. Pokochasz ich. Lepsza strawność niż ten sam produkt z glutenem.
Wskazanie
Wykonane z mąki z ciecierzycy, bogatej w białko i błonnik.
Z czekoladą, która oprócz tego, że jest przeciwutleniaczem i wieloma innymi rzeczami. Kto nie lubi czekolady?
Z olejem słonecznikowym, bogatym w tłuszcze nienasycone i witaminę E.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości sezamu, mleka / laktozy i orzechów.
Składniki
Olej słonecznikowy *, Skrobia kukurydziana *, Woda, Cukier brązowy *, Jajko *, Skrobia z tapioki *, Syrop ryżowy *, Mąka z ciecierzycy *, Kakao *, Czekolada * 5% (pasta kakaowa *, cukier *, wanilia), Albumina jaja * , Guma ksantanowa, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu i kwas cytrynowy), sól.
* Produkty pochodzące z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna454 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy24.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe53.6 g
-
Cukry30.3 g
-
Błonnik pokarmowy2.9 g
-
Białka3.2 g
-
Sól0.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.