Alga Agar-Agar w proszku
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Idealny do robienia deserów.
Parfait pour fabriquer les desserts.
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Daje ci bardzo dużo do zrobienia zdrowych deserów owocowych i zimnych ciast. Jest bogaty w błonnik i niskokaloryczny.
Te da muchísimo juego para hacer postres saludables de fruta y tartas frías. Rico en fibra y bajo en calorías
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Alga Agar-Agar w proszku opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Roślinna żelatyna z alg, bogata w rozpuszczalny błonnik i minerały, idealna do zagęszczania i żelowania bez dodawania jakiegokolwiek smaku. Idealny dla osób spożywających duże ilości agaru, takich jak restauracje, hotele, catering.
Sposób przyjmowania
Zaleca się rozpuścić Pronagar® w płynie (woda, bulion, mleko, sok...) i gotować przez 2 minuty, mieszając. Wlać do formy lub dodać do przepisu i ostudzić.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, unikając nadmiernego ciepła i wilgoci.
Składniki
Proszek agarowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna169 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Cukry0.1 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka1.2 g
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.