Bio deser ryżowo-kakaowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Deser typu budyń o smaku ryżu i czekolady.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywanie go bezpośrednio lub jako składnik Twoich przepisów na wypieki.
Środki ostrożności
Ten produkt jest wytwarzany w zakładzie, w którym przetwarzane są orzechy, soja, seler i sezam.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć maksymalnie przez 2-3 dni.
Składniki
woda, cukier trzcinowy*, ryż* (4%), syrop ryżowy* (3%), częściowo odtłuszczone kakao* (1,8%), miazga kakaowa* (1,1%), olej słonecznikowy tłoczony na zimno*, skrobia kukurydziana*, tapioka. skrobia*, białko grochu*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*.
(*) Składniki z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-024-MU
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna111 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe21.7 g
-
Cukry14.2 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka1.2 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.