Bezglutenowy i bezcukrowy nugat z twardych migdałów
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Bardzo bogaty i bez cukru. I ekologiczne.
Muy rico y sin azúcar. Y ecológico.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Bezglutenowy i bezcukrowy nugat z twardych migdałów opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Bezglutenowy i bezcukrowy nugat z twardych migdałów firmy La Campesina jest stworzony specjalnie dla diabetyków i osób z celiakią. Bez dodatku cukrów i bez glutenu.
Sposób przyjmowania
Zaleca się smakować jako przekąska o każdej porze dnia.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Składniki
Migdał (66%), Słodziki (syrop maltitolowy, sorbitol i acesulfam k), Albumina jaja, Wafel (skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna500 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy36 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe36 g
-
Cukry3.2 g
-
Błonnik pokarmowy6.8 g
-
Białka18 g
-
Sól0.04 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.