Organiczne naleśniki z brązowego ryżu z komosą ryżową
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bardzo bogaty! Lekkie i smaczne.
Muy ricas! Ligeras y sabrosas.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Używam ich regularnie podczas śniadań
Las uso habitual en mis desayunos
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Organiczne naleśniki z brązowego ryżu z komosą ryżową opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars1
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Bio naleśniki z brązowego ryżu z komosą ryżową firmy Santiveri nie zawierają glutenu i dlatego są tolerowane przez pacjentów nietolerujących glutenu. Dla całej rodziny.
Wskazanie
Mogą zastąpić chleb i tortille w posiłkach, przekąskach i kanapkach. Idealny jako dodatek do śniadania, obiadu lub kolacji. Quinoa była podstawowym pożywieniem Inków przez tysiące lat, aż do przybycia zdobywców, którzy zastąpili jej uprawę kukurydzą i ziemniakami. Dziś jest ponownie uprawiana w Andach, w Anglii, a niektóre jej odmiany w różnych krajach. Quinoa (Chenopodium quinoa Willd) nie jest właściwie zbożem, chociaż tworzy ziarna lub nasiona, jest to roślina jednoroczna o szerokich liściach należąca do rodziny Chenopodiaceae, do której należą również buraki, szpinak i boćwina.
Oprócz nasion ugotowane liście są również używane jako świeże warzywa. Wafle z brązowego ryżu z komosą ryżową ze względu na swoją lekkość, dużą objętość i niską kaloryczność są bardzo przydatne w dietach odchudzających, jako substytut chleba lub omleta. Przyczyniają się również do uczucia sytości, dzięki czemu można je spożywać jako przekąskę, aby ograniczyć apetyt. Wafle z brązowego ryżu z komosą ryżową są bezglutenowe i dlatego tolerowane przez pacjentów z nietolerancją glutenu. Dla całej rodziny. Mogą zastąpić chleb i tortille w posiłkach, przekąskach i kanapkach. Idealny jako dodatek do śniadania, obiadu lub kolacji. Można je spożywać samodzielnie lub na słodko (dżemy, miód) lub na słono (pasztety, margaryny, masło) itp. Jeśli produkt zmięknie, podgrzej go w kuchence mikrofalowej przez kilka sekund, aby przywrócić chrupiącą konsystencję.
Składniki
Na 100g:
Ryż brązowy (89,9%), Quinoa (9%).
Certyfikat
ES-ECO-016-CL
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna370 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe76.4 g
-
Błonnik pokarmowy5.8 g
-
Białka8 g
-
Sód0.3 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe1.3 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe1.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.