Organiczne madeleine z kawałkami czekolady
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Céliane Gluten Free Bio Chocolate Chip Muffins to miękkie babeczki bez glutenu i produktów mlecznych. Daj się skusić temu pysznemu ciastu z kawałkami ciemnej czekolady, idealnemu na przerwy na herbatę!
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać jako przekąskę lub na śniadanie.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Jajka*, Ciemna czekolada* (kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*) (14,6%), olej słonecznikowy*, półpełna mąka ryżowa*, brązowy cukier trzcinowy*, inulina z agawy*, skrobia manioku*, wiórki z ciemnej czekolady * (kakao*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*) (6,5%), migdał w proszku*, kakao w proszku o niskiej zawartości tłuszczu*, miód*, proszki do pieczenia: fosforany sodu i wapnia, emulgator: lecytyny (słonecznik), morze sól, Zagęszczacz: guma guar*. * Składniki z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ECOCERT FR-BIO-01Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna470 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy26.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe4.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe52.7 g
-
Cukry29.6 g
-
Błonnik pokarmowy1.6 g
-
Białka4.7 g
-
Sól0.95 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.