Lekki tost z komosy ryżowej
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
dobrze przygotowany produkt na pojedynczą dawkę i dzięki temu unikniesz zepsucia
producto bien preparado para una sola dosis y asi evitar que se estropee
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Aby móc zawsze nosić dobry trend
Para poderlo llevar encima siempre un buen tendenpie
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Lekki tost z komosy ryżowej opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars1
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ze względu na swoją lekkość, dużą objętość i niską wartość kaloryczną lekkie grzanki Quinoa de Santiveri są bardzo przydatne w dietach kontrolujących wagę, jako zamiennik chleba lub omletu.
Wskazanie
Przyczyniają się do poczucia sytości, dzięki czemu można je jeść jako przekąskę ograniczającą apetyt. Podstawowym celem rolnictwa ekologicznego jest uzyskanie żywności o najwyższej jakości, z poszanowaniem środowiska i zachowaniem żyzności ziemi poprzez optymalne wykorzystanie zasobów i bez użycia syntetycznych chemikaliów. Grzanki z dmuchanego brązowego ryżu i komosy ryżowej. Komosa ryżowa była podstawowym pożywieniem Inków przez tysiące lat, aż do przybycia zdobywców, którzy zastąpili jej uprawy kukurydzą i ziemniakami. Dziś uprawia się go ponownie w Andach, w Anglii i niektórych jego odmianach, w różnych krajach. Komosa ryżowa (Chenopodium quinoa Willd) nie jest właściwie zbożem, chociaż tworzy ziarna lub nasiona, jest to jednoroczna roślina szerokolistna należąca do rodziny chenopodiaceae, do której należą również buraki, szpinak i boćwina. Oprócz nasion gotowane liście są również używane jako świeże warzywa.
Ze względu na swoją lekkość, dużą objętość i niską wartość kaloryczną są bardzo przydatne w dietach kontrolujących wagę, jako zamiennik chleba lub omletu. Przyczyniają się również do poczucia sytości, dzięki czemu można je jeść jako przekąskę ograniczającą apetyt. Placki ryżowe z ryżem quinoa są bezglutenowe i dlatego są tolerowane przez pacjentów nietolerujących glutenu. Dla całej rodziny. Mogą zastępować chleb i omlety w posiłkach, przekąskach i kanapkach. Idealny do towarzyszenia śniadaniu, lunchowi lub kolacji. Można je spożywać samodzielnie lub ze słodkimi (dżemy, miód) lub słonymi (pasztety, margaryny, masło) itp. Jeśli produkt zmięknie, podgrzej go w kuchence mikrofalowej przez kilka sekund, aby przywrócić jego chrupką teksturę.
Środki ostrożności
Nie nadaje się dla diabetyków.
Składniki
Sól morska, mąka ryżowa, brązowy cukier trzcinowy, mąka komosa ryżowa 49%.
Certyfikat
ES-ECO-016-CL
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna373 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe76.8 g
-
Cukry3.9 g
-
Błonnik pokarmowy1.8 g
-
Białka8.8 g
-
Sól0.75 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.