Ekologiczne ciasta z kukurydzą i bezglutenowymi roślinami strączkowymi
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ekologiczne ciasta z kukurydzą i bezglutenowymi roślinami strączkowymi są dobrym substytutem chleba o pysznym smaku.
Sposób przyjmowania
Zalecany do spożycia o każdej porze dnia: idealny na śniadanie lub jako przekąska do szynki, miodu lub wytrawnych kremów.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od źródeł światła i ciepła.
Składniki
* Kukurydza 79%, * Rośliny strączkowe w różnych proporcjach 20% (* Fasola, * Soczewica, * Ciecierzyca), * Białko grochu, Sól, * Olej kukurydziany, Naturalny aromat oliwkowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna379 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe77 g
-
Cukry0.4 g
-
Błonnik pokarmowy4.9 g
-
Białka12 g
-
Sól0.69 g
-
Fosfor137 mg
-
Żelazo2.6 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.