Ciastko kukurydziano-ryżowe z organicznymi bezglutenowymi kawałkami czekolady
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Nie zawiera mleka Wskazuje na brak mleka lub przetworów mlecznych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez oleju palmowego Nie zawiera oleju z owoców palmy
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ciastko kukurydziano-ryżowe z organicznymi bezglutenowymi kawałkami czekolady od Sottolestelle.
Wskazanie
Ciastko bez mleka, bez jajek i bez glutenu, ale za to z dużą ilością smaku i dobrym udziałem błonnika. Pyszne kruche ciasto z kukurydzą i ryżem, wzbogacone zniewalającymi kawałkami wegańskiej czekolady, które zapewnią każdemu smaczną przerwę. Rada? Wypróbuj je z ulubionym naparem lub napojem roślinnym. Będą słodkim uściskiem!
Sposób przyjmowania
Idealne do spożycia z ulubionym napojem lub jako słodka przekąska.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi, orzechów i nasion sezamu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w świeżym i suchym miejscu. Po otwarciu spożyć najlepiej w ciągu kilku dni.
Składniki
Skrobia kukurydziana* 30%, cukier trzcinowy*, wysokooleinowy olej słonecznikowy*, mąka kukurydziana* 14%, kropelki czekoladowe* (miazga kakaowa* 53%, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*) 9%, mąka ryżowa* 8%, ryż syrop*, węglany amonu, węglany sodu.
*Rolnictwo organiczne.
Certyfikat
IT-BIO-006
Tabela żywieniowa
-
Dla
-
Wartość energetyczna487 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy21 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe70 g
-
Cukry26 g
-
Błonnik pokarmowy3.3 g
-
Białka2.8 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.