Bezglutenowe ciasto na ciastka
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Żadnych orzechów Wskazuje na brak orzechów lub produktów z orzechów, ale może zawierać śladowe ilości.
Opis
Gullón Gluten-Free Pasta Cookies to małe i chrupiące tradycyjne ciasteczka, ale bezglutenowe! i o wysokiej zawartości błonnika.
Sposób przyjmowania
Zaleca się skosztować go na śniadanie lub na przekąskę.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w tych samych warunkach i zamykać po każdym użyciu.
Składniki
skrobia kukurydziana mąka kukurydziana olej roślinny (słonecznik o wysokiej zawartości kwasu oleinowego) mąka ryżowa cukier oligofruktoza skrobia ryżowa sól środki spulchniające (wodorowęglan sodu i wodorowęglan amonu) aromaty emulgator (lecytyna sojowa)
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna454 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy16 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe72 g
-
Cukry15 g
-
Błonnik pokarmowy6.2 g
-
Białka2.4 g
-
Sól0.83 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe13 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe1.6 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.