Bezglutenowe ciasteczka z komosą ryżową z kawałkami czekolady
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Bezglutenowe ciasteczka Quinoa z kawałkami czekolady idealne do połączenia z każdym rodzajem napoju warzywnego. Ze składnikami pochodzącymi z upraw ekologicznych.
Środki ostrożności
Może zawierać gorczycę, orzechy.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym i ciemnym miejscu.
Składniki
Cukier trzcinowy, mąka z komosy ryżowej 20%, skrobia ryżowa, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, jaja, chipsy czekoladowe 8% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, emulgator: lecytyna sojowa), olej słonecznikowy, jogurt, błonnik jabłkowy, masło kakaowe, substancja zagęszczająca: guma guar, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu, węglany amonu), sól, naturalny aromat waniliowy, przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu, sok z cytryny. *=biologiczne.
Certyfikat
IT-BIO-014
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna418 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy14 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe65 g
-
Cukry25 g
-
Błonnik pokarmowy3 g
-
Białka6.5 g
-
Sól0.6 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.