Keto-białkowa muffinka
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Niski poziom węglowodanów Obniżona zawartość węglowodanów
-
Keto Produkt odpowiedni dla diety Keto
Opis
La Campesina Keto Protein Bread to chleb o niskiej zawartości węglowodanów i wysokiej zawartości białka. Ma wysoką zawartość błonnika, co czyni go bardzo sycącym pokarmem. Idealny do diety ketonowej lub ketogennej.
Sposób przyjmowania
Zaleca się smakować według gustu konsumenta.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka i jego pochodnych (w tym laktozy), musztardy, łubinu, jaj i sezamu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Gotowa mieszanka białkowa (białko pszenne, białko sojowe, kruszona soja, mąka sojowa, otręby pszenne, suszony zakwas pszenny, błonnik jabłkowy, mąka słodowa (jęczmienna, żytnia), stabilizator (guma ksantanowa), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy)) (48%), Woda, Mąka pszenna, Drożdże, Substancja konserwująca: kwas propionowy, Stabilizator: gliceryna, Fruktoza, Tłuszcz roślinny z rafinowanego wysokooleinowego oleju słonecznikowego, Emulgator: mono- i diglicerynowe kwasy tłuszczowe, Przeciwutleniacz: ekstrakt bogaty w tokoferole, Błonnik roślinny, Koncentrat soku winogronowego, Skrobia ryżowa, Aromat, Przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna254 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe12 g
-
Cukry2.1 g
-
Błonnik pokarmowy7.7 g
-
Białka32.4 g
-
Sól0.23 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.