Bezglutenowe bułki kukurydziane
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Nie zawiera mleka Wskazuje na brak mleka lub przetworów mlecznych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Szukałem przepisu na deser, który wypadł bardzo dobrze
Busqué una receta para un postre que quedó muy bien
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Bezglutenowe bułki kukurydziane opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Dieta Chleb kukurydziany Radisson jest wytwarzany z kukurydzy i ryżu, nie zawiera glutenu i jest również kontrolowany przez FACE (Federacja Hiszpańskich Stowarzyszeń Trzewnych). Jest to idealna bułka tarta do gotowania.
Wskazanie
Chleb kukurydziany jest niezbędny do panierowania wszelkiego rodzaju potraw i zapewniania konsystencji sosów. Wykonany jest z nietransgenicznej kukurydzy. Ma niską zawartość tłuszczu.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie tej bułki tartej, aby nadać potrawom wyśmienitą chrupiącą teksturę lub po prostu dodać konsystencji klopsikom lub domowym krokietom.
Składniki
Skrobia kukurydziana (68%), mąka kukurydziana (17%), woda, drożdże, guma ksantana, sól, kwas fosforowy, glin, fosforan sodu
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna365 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe82.8 g
-
Cukry0.2 g
-
Błonnik pokarmowy0.2 g
-
Białka2 g
-
Sód3.8 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.